Päivin omannäköisen elämän reseptit

Maksuton kurssi

Pääset tällä kurssilla katselemaan ja kuuntelemaan ilmaiseksi 5 videota, joissa Päivi paljastaa omat tärkeät hyvinvointiinsa liittyvät asiat. Saat samalla itsellesi kolme konkreettista terveyttä edistävää reseptiä, joita voit hyödyntää oman terveyden ylläpitämisessä :

Resepti 1: Paratiisi löytyi manifestoimalla (12:31)
Resepti 2: Terveyttä luonnon antimista (8:42)
Resepti 3: Helli vatsaa ja suolistoa (12:47)
Resepti 4: Syntisen hyvää ja terveellistä (11:11)
Resepti 5: Kuuntele kehoasi - se kertoo mikä on hyväksi (13:08)

Elätkö sinä omannäköistä elämää?

Valitsetko asioita itsellesi vai ajatteletko ensin aina muita? Kuinka paljon elämästäsi on sinun näköistäsi, kuinka paljon ei?

Minkä verran voisit muuttaa sitä itsesi näköiseksi? Pidätkö tiukasti kiinni menneisyydestä, etkä halua muuttua? Oletko liian tiukasti kiinni toisissa ihmisissä? Merkitseekö sinulle paljon toisten mielipiteet sinun omista asioistasi?

Onko päätösten teko sinulle helppoa vai vaikeaa? Mietitkö usein, että haluaisit muutosta, mutta et uskalla ottaa ensimmäistä askelta? Elätkö omaa vai toisten elämää? Kenen elämää sinä elät?

Tällä kurssilla on esimerkinomaisesti esitetty asioita, jotka Päivi kokee tällä hetkellä itselle tärkeiksi tai mukaviksi asioiksi. Nämä kaikki eivät ole välttämättä sinulle sopivia reseptejä. Koska olemme yksilöitä, meidän on jokaisen valittava asiat, jotka ovat täydellisiä juuri minulle itselle.

Katsottuasi Päivin omannäköisen elämän reseptit, sinä voit peilata omaa elämääsi, ja miettiä mitkä asiat sinulla ovat hyvin. Ja olisiko sinulla tarvetta tehdä muutoksia joihinkin asioihin.

Mitkä asiat sinä koet hyvää mieltä ja terveyttä edistäviksi asioiksi? Onko jotain asioita, joihin olet jäänyt kiinni, jotka eivät palvele sinun terveyttäsi ja onnellisuuttasi?


Muutoksia tarvitaan aina. Me emme voi jäädä elämään koko ajan samalla tavalla. Me muutumme ja kasvamme henkisesti ja maailma muuttuu ympärillämme. 

Mitä tarvitaan, että sinä voit löytää omannäköisen elämän? Ainakin rehellisyyttä ja rohkeutta. On kohdattava itsensä ja oma tilanteensa rehellisesti. Ei kannata mennä piiloon itseltään.  

Kynä ja paperia voisivat olla hyvät apuvälineet, joilla lähtisit asioita selvittämään, sen rehellisyyden lisäksi. Paperille voisit kirjoittaa asioita, joista voit kiittää itseäsi, jotka ovat siis sinulle tärkeitä asioita. Ne olisivat niitä tämänhetkisiä sinun omia - omannäköisen elämän reseptejäsi.  

Toiselle paperille voisit kirjoittaa niitä asioita, joita sinun pitää ottaa työn alle ja jotka vaativat muutosta. Rohkeutta tarvitaan, kun lähdet tekemään uudenlaisia valintoja ja astumaan kohti tuntematonta. Usein olisi helpompi jäädä entiseen, mutta kun sydän tietää, että muutos on tarpeen, on otettava askel kerrallaan kohti uutta parempaa.

Elämässä täytyy olla iloa ja rakkautta. Elämässä täytyy pystyä sanomaan olevansa onnellinen. Vaikka elämä koettelee meitä kaikkia mitä erilaisimmilla haasteilla, siitä huolimatta voimme olla onnellisia.

Vaikka taivaalla on pilviä, aurinko paistaa siellä koko ajan - pilvien takanakin!

Omannäköisessä elämässä on helppo hymyillä.

Päivin omannäköisen elämän reseptit

Ilmainen kurssi


Pääset tällä kurssilla katselemaan ja kuuntelemaan ilmaiseksi 5 videota, joissa Päivi paljastaa omat tärkeät hyvinvointiinsa liittyvät asiat. Saat samalla itsellesi kolme konkreettista terveyttä edistävää reseptiä, joita voit hyödyntää oman terveytesi ylläpitämisessä:

         Resepti 1: Paratiisi löytyi manifestoimalla (12:31)
Resepti 2: Terveyttä luonnon antimista (8:42)
Resepti 3: Helli vatsaa ja suolistoa (12:47)         
    Resepti 4: Syntisen hyvää ja terveellistä (11:11)
                                        Resepti 5: Kuuntele kehoasi - se kertoo mikä on hyväksi (13:08)