Vaivaako kurkkukipu sinua tai läheisiäsi? Tule mukaan verkkokurssille oppimaan kuinka hoidat kurkkukipua luonnonmukaisesti!

TÄLLÄ VERKKOKURSSILLA OPIT HOITAMAAN KURKKUKIPUASI

  • luonnonmukaisesti vyöhyketerapian, homeopatian, ravinnon ja ravintolisien sekä muiden vinkkien avulla
  • lääkkeettömästi ja vastustuskykyäsi parantaen
  • heti ensioireiden ilmaantuessa, jotta tauti ei etene

Usein kurkkukipu on flunssan ensimmäinen oire, kun flunssavirukset ovat päässeet nielun limakalvolle. Jotta tauti ei siitä etene, kannattaa tämä ensin pieneltä tuntuva vaiva ottaa tosissaan ja aloittaa itsensä hoitaminen heti.

Olet varmasti sen aiemmin kokenut, kuinka se siitä etenee. Nyt voit olla kaukaa viisas ja alkaa hoitamaan sitä tällä kertaa heti.  

Saat kurssilta napakan tietopaketin siitä, kuinka voit selättää kurkkukipusi.

Tämä kurssi on tarkoitettu ihan kaikille, jotka ovat kiinnostuneet terveydestä ja itsehoidosta.

Mutta ennenkaikkea sinulle, joka tarvitset lyhyet ja ytimekkäät ohjeet kurkkukipusi helpottamiseen juuri nyt.

Tai sinulle, joka haluat varautua tuleviin flunssaviruksiin ja olla  valmiina hoitamaan mahdollinen kurkkukipu jo heti ensioireissa. 

KURSSIN SISÄLTÖ 

Ruokavalio ja ravintolisät:

Opit millainen on paranemista tukeva ruokavalio sairastaessa sekä opit käyttämään vastustuskykyä tehostavia ruoka-aineita silloin, jos sairastut. Kurssilla käydään läpi myös ravintolisiä, joiden avulla voit tukea immuunipuolustusta alkavassa hengitystieinfektioissa ja  erityisiä valmisteita, joilla helpotat omaa kurkkukipuasi.

Vyöhyketerapia:

Saat kurssin luentovideolta selkeät ohjeet, miten voit hyödyntää vyöhyketerapiaa kurkkukivun itsehoidossa. 

Homeopatia:

Saat napakat ohjeet, kuinka valitset homeopaattisen lääkeaineen ja miten annostelet sitä akuutissa vaivassa helpottamaan kurkkukipuasi. Kurssilla  käydään läpi myös yleisimpiä kurkkukivun itsehoitoon soveltuvia lääkeaineita.

Yskän luonnonmukaisen itsehoidon muut keinot:

Lisäksi saat vinkkejä muista keinoista, joiden avulla voit helpottaa kurkkukipuasi.

Erilaisia flunssaviruksia liikkuu paljon. Lievä flunssa ei välttämättä haittaa elämääsi paljoakaan. Mutta flunssan alussa ei voi koskaan tietää millainen siitä kehittyy.


Alkuun harmittomalle vaikuttava lievä flunssa voi edetä jälkitaudiksi poskionteloihin, korviin tai keuhkoihin. Siellä se on jo vaikeammin hoidettava vaiva.


Paras tapa hoitaa kurkkukipua on ennaltaehkäistä se. Ja seuraavaksi paras tapa on hoitaa se heti ensioireessa.


Ota tästä selkeät, hyvät, monipuoliset hoito-ohjeet, joilla voit herättää oman kehosi immuunipuolustuksen hoitamaan kurkkukipuasi.

VERKKOKURSSIN OHJAAJAT

Päivi Korhonen

Vyöhyketerapeutti, homeopaatti ja terveydenhoitaja

Tanja Hovi

Ravintoterapeutti ja homeopaatti

KURSSIN HINTA

Kertamaksu sisältää alv 24%

20

Osta kurssi tästä

Terveenä ollessasi et halua ajatella tulevia sairauksia ja vaivoja.

Mutta valmistautuminen siihen, kun sinulla tai jollakin perheenjäsenellä seuraavan kerran on kurkkukipu, on todella järkevää. Tiedät miten silloin kannattaa toimia ja sinulta löytyy tarvittavat hoitotuotteet kotoa.  

Opiskele asioita jo ennalta ja ajoissa ennen seuraavan flunssaviruksen saapumista.

Kun hankit tämän Kurkkukivun luonnonmukainen itsehoito -verkkokurssin, sinulla on tiedot käytettävissäsi ja voit palata aina uudelleen näiden ohjeiden ja vinkkien pariin. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä eteenpäin.

Opi hoitamaan itseäsi! Tule terveeksi! 

TUTUSTU ALTA KOKO KURSSIN OHJELMAAN

Huom! Kurssin sisältö on tarkoitettu itseopiskelumateriaaliksi ja itsehoidon tueksi sekä lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä vyöhyketerapiasta, homeopatiasta sekä ravinnon merkityksestä. Kurssi ei ole sairauden hoitoa varten tai korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanottoa. Keskustele aina terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin teet muutoksia lääkityksiin, ruokavalioon tai muihin hoitoihin tai kun aloitat ravintolisien tai yrttivalmisteiden käytön. 

KURSSIN SISÄLTÖ