Vaivaako korvatulehdus sinua tai läheisiäsi? Tule mukaan verkkokurssille oppimaan kuinka hoidat korvatulehdusta luonnonmukaisesti!

TÄLLÄ VERKKOKURSSILLA OPIT HOITAMAAN KORVATULEHDUSTASI

  • luonnonmukaisesti vyöhyketerapian, homeopatian, ravinnon ja ravintolisien sekä muiden vinkkien avulla
  • lääkkeettömästi ja vastustuskykyäsi parantaen aktivoiden oman immuunipuolustuksen taklaamaan tulehduksen

Korvatulehdus on jo pidemmälle edennyt flunssan vaihe. Hoitaminen kannattaa aina aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa eli jo flunssan alkuoireissa. Korvakipu ilmoittaa tulehduksen mahdollisesti edenneen korvaan. Vain korvalampulla asia voidaan varmaksi todeta. Kun on lapsesta kyse, on tärkeää tarkastuttaa korvien tilanne lääkärillä.

Korvatulehdus voi olla joko viruksen tai bakteerin aiheuttama. Usein antibioottihoitoa ei tarvitse eikä sitä suositella aloitettavaksi heti, koska virusinfektiossa siitä ei ole hyötyä.

Lasta on suositeltavaa hoitaa aina joka tapauksessa luonnonmukaisin keinoin ja vahvistaa immuunipuolustusta, olipa käytössä antibiootti tai ei. Ravintotekijöillä on myös iso merkitys korvatulehduksen hoidossa. Lääkärin hoidossa on tärkeää olla samanaikaisesti.

Tästä hoitopaketista löydät paljon tietoa, kuinka edistät korvatulehduksesta toipumista, vahvistat immuunipuolustusta ja näin vältät korvatulehdusten uusiutumiset.

Tämä kurssi on tarkoitettu ihan kaikille, jotka ovat kiinnostuneet terveydestä ja itsehoidosta.

Mutta ennenkaikkea sinulle, joka tarvitset lyhyet ja ytimekkäät ohjeet sinun tai läheisesi korvatulehduksen helpottamiseen juuri nyt.

Tai sinulle, joka haluat varautua tuleviin flunssaviruksiin ja olla  valmiina hoitamaan mahdollinen korvatulehdus jo heti ensioireissa. 

KURSSIN SISÄLTÖ 

Ruokavalio ja ravintolisät:

Opit millainen on paranemista tukeva ruokavalio sairastaessa sekä opit käyttämään vastustuskykyä tehostavia ruoka-aineita silloin, jos sairastut. 

Vyöhyketerapia:

Saat kurssin luentovideolta selkeät ohjeet, miten voit hyödyntää vyöhyketerapiaa korvatulehduksen itsehoidossa. 

Homeopatia:

Saat napakat ohjeet, kuinka valitset homeopaattisen lääkeaineen ja miten annostelet sitä akuutissa vaivassa helpottamaan korvatulehdusta. Kurssilla  käydään läpi myös yleisimpiä korvatulehduksen itsehoitoon soveltuvia lääkeaineita.

Korvatulehduksen luonnonmukaisen itsehoidon muut keinot:

Lisäksi saat vinkkejä muista keinoista, joiden avulla voit helpottaa omaa tai läheisesi korvatulehdusta.

Erilaisia flunssaviruksia liikkuu paljon. Lievä flunssa ei välttämättä haittaa elämääsi paljoakaan. Mutta flunssan alussa ei voi koskaan tietää millainen siitä kehittyy.


Alkuun harmittomalle vaikuttava lievä flunssa voi edetä jälkitaudiksi poskionteloihin, korviin tai keuhkoihin. Siellä se on jo vaikeammin hoidettava vaiva.


Paras tapa hoitaa korvatulehdusta on ennaltaehkäistä se. Ja seuraavaksi paras tapa on hoitaa se heti flunssan ensioireissa ja tehdä se luonnonmukaisesti vastustuskykyä parantaen. Näin sinulla on suurempi mahdollisuus estää sen toistuminen ja kroonistuminen.


Ota tästä selkeät, hyvät, monipuoliset hoito-ohjeet, joilla voit herättää oman kehosi immuunipuolustuksen hoitamaan korvatulehdustasi.

VERKKOKURSSIN OHJAAJAT

Päivi Korhonen

Vyöhyketerapeutti, homeopaatti ja terveydenhoitaja

Tanja Hovi

Ravintoterapeutti ja homeopaatti

KURSSIN HINTA

Terveenä ollessasi et halua ajatella tulevia sairauksia ja vaivoja.

Mutta valmistautuminen siihen, kun sinulla tai perheenjäsenelläsi  on seuraavan kerran flunssa, on todella järkevää. Tiedät miten silloin kannattaa toimia ja sinulta löytyy tarvittavat hoitotuotteet kotona.  

Opiskele asioita jo ennalta ja ajoissa ennen seuraavan flunssaviruksen saapumista.

Kun hankit tämän Korvatulehduksen luonnonmukainen itsehoito -verkkokurssin, sinulla on tiedot käytettävissäsi ja voit palata aina uudelleen näiden ohjeiden ja vinkkien pariin. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä eteenpäin.

Opi hoitamaan itseäsi! Tule terveeksi! 

TUTUSTU ALTA KOKO KURSSIN OHJELMAAN

Huom! Kurssin sisältö on tarkoitettu itseopiskelumateriaaliksi ja itsehoidon tueksi sekä lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä vyöhyketerapiasta, homeopatiasta sekä ravinnon merkityksestä. Kurssi ei ole sairauden hoitoa varten tai korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanottoa. Keskustele aina terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin teet muutoksia lääkityksiin, ruokavalioon tai muihin hoitoihin tai kun aloitat ravintolisien tai yrttivalmisteiden käytön. 

Kurssin sisältö