Kurssin ilmoittautuminen ei ole avoinna tällä hetkellä

Homeopatia lehmien terveyden hoidossa -verkkokurssi

2024

Sivun alareunassa löytyy Kurssin sisältö -kohdasta kolme ilmaista luentoa, jotka pääset kuuntelemaan klikkaamalla Esikatselu -linkkiä. Saat niiden avulla pienen maistiaisen kurssin sisällöstä. Ole hyvä!

Haluatko oppia tukemaan lehmiesi terveyttä ja hoitamaan niiden vaivoja lempeästi homeopatialla?

Homeopatia on hellä ja tehokas hoitomuoto ja sillä on monia etuja, kun tuotantoeläinten hyvinvointia ja terveyttä halutaan edistää luonnonmukaisesti. Homeopaattiset lääkeaineet eivät aiheuta sivuvaikutuksia eivätkä jätä jäämiä lihaan tai maitoon. Näin ollen niitä ei päädy myöskään luontoon maidon, lannan tai virtsan mukana. Koska varoaikoja ei ole maidolle tai lihalle, niin homeopatiaa voidaan tarvittaessa käyttää helpottamaan sellaisten eläinten oloa, joille ei varoajallista lääkeainetta voi annostella. Homeopattista lääkeainetta saaneen eläimen maito voidaan lypsää muun maidon joukkoon, jos se muuten täyttää ulkonäöltään normaalin maidon tunnusmerkit. Lisäksi homeopaattiset lääkeaineet ovat edullisia käyttää.


Kurssi on tarkoitettu kaikille lehmien terveyden ylläpidosta ja homeopaattisesta hoidosta kiinnostuneille. Sinulla ei tarvitse olla homeopatiasta aikaisempaa kokemusta. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet käyttää homeopatiaa mm. lehmien tapaturmien, ruokinnallisten häiriöiden ja hedelmällisyyteen liittyvien häiriötilojen tukihoitona.

Kurssin aikana:

  • tutustut homeopatian periaatteisiin ja opit tukemaan lehmiesi terveyttä sen avulla
  • opit yleisimpiä homeopaattisia lääkeainekuvia
  • saat ohjeita kuinka tuet lehmien oman elimistön paranemisprosesseja tavallisimpien akuuttien vaivojen aikana
  • saat tietoa siitä kuinka homeopaattinen lääkeaine valitaan ja kuinka homeopaattisia lääkeaineita annostellaan
  • saat vinkkejä hyödyllisestä aihetta käsittelevästä kirjallisuudesta ja tietoa siitä, mistä homeopaattisia lääkeaineita voi hankkia

Kurssi lyhyesti:

VIDEOT

Kurssilla on 76 luentoa tai aihetta ja yhteensä yli 8 tuntia videoluentoja. 

KIRJALLINEN MATERIAALI

Saat kirjallista materiaalia yli 60 sivua. Voit ladata kirjallisen materiaalin omaan käyttöösi omalle koneelle. 

AIKA

Koko kurssi on käytössäsi heti, kun olet sen ostanut. Opiskelumateriaalit ovat käytössäsi kurssialustalla vähintään 1 vuoden ajan kurssin ostamisesta lähtien.

KESTO

Voit opiskella kurssia omaan tahtiin, koska materiaali on käytössäsi vähintään vuoden ajan.  Ehdit myös hyvin kertaamaan asioita tarvittaessa. 

OHJAAJA

Tanja Hovi: Maitotilayrittäjä ja homeopaatti

Kurssin ohjaaja

Tanja Hovi

Maitotilayrittäjä ja homeopaatti

Olen toiminut yli 25 vuotta maitotilayrittäjänä ja valmistunut homeopaatiksi vuonna 2014. Olen käyttänyt homeopatiaa omien eläinten terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa lähes 15 vuotta. 

Huom! Kurssin sisältö on tarkoitettu itseopiskelumateriaaliksi ja karjanomistajan eläimilleen antaman itsehoidon tueksi sekä lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä homeopatiasta. Kurssi ei ole sairauden hoitoa varten tai korvaa eläinlääkärin vastaanottoa, käyntiä, hoitoa tai ohjeita. Ole aina yhteydessä eläinlääkäriin, jos eläin on sairastunut.  

Kun ilmoittaudut mukaan kurssille kampanjahintaan 29.2.2024 mennessä, saat itsellesi kaksi bonusvideota:

Video 1: Näin jatkat homeopaattisia lääkeaineitasi

Saat ohjeet siitä, kuinka pystyt tekemään homeopaattisista lääkeaineista tarvittessa lisää rakeita. 

Video 2: Toimivat yhdistelmäliuokset Hovin navetassa

Saat ohjeet Hovin navetassa toimivien viiden erityisen yhdistelmäliuoksen tekemisestä ja niiden käytöstä. 

KURSSIN SISÄLTÖ

KURSSIN HINTA (sisältää alv 24 %)