Hengitystieinfektioiden luonnonmukainen itsehoito

LAAJA KURSSI

Verkkokurssin maksuvaihtoehdot näet alla. Voit maksaa maksun pankki- tai luottokortilla maksupalvelu Stripen välityksellä tai Paypalissa. Stripe ohjaa sinut maksamaan oman verkkopankkisi vahvan tunnistautumisen kautta. Paypalilla maksettaessa sinut ohjataan kirjautumaan Paypaliin.

Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt kurssialustallemme, niin anna sähköpostiosoitteesi yhteystiedot -kohtaan (varmista, että kirjoitat osoitteen oikein). Sen jälkeen voit maksaa kurssin ja pääset luomaan tunnukset kurssialustalle.

Jos olet rekisteröitynyt kurssialustalle jo aiemmin, niin annettuasi sähköpostiosoitteen sinua pyydetään kirjautumaan sisään ennen maksua. Syötä salasanasi ja kirjaudu sisään. Jos haluat käyttää muuta maksukorttia kuin mitä olet aiemmin käyttänyt kurssien maksamiseen, voit muuttaa kortin tietoja yläpalkin oikeassa reunassa olevan kuvakkeen/nuolen alta kohdassa oma tili/laskutus (silloin, kun olet kirjautuneena kurssialustalle).  

Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen kurssin tilaamisesta ja ohjeet kurssialustalle kirjautumiseen. Jos sähköpostia ei kuulu, niin tarkistathan, ettei se ole joutunut roskapostin joukkoon. Jos maksamisen tai kirjautumisen kanssa on ongelmia, ole meihin yhteydessä sähköpostilla info(at)luonnonmukainenitsehoito.fi .

Jos kumpikaan maksuvaihtoehto ei käy ja haluat maksaa laskulla, voit ottaa meihin yhteyttä joko tukipyynnöllä tästä tai sähköpostilla info(at)luonnonmukainenitsehoito.fi. Lähetämme sinulle laskun, jonka maksettuasi pääset kirjautumaan kurssille. 

Tilauksen yhteenveto

  Hengitystieinfektioiden luonnonmukainen itsehoito 111
  Alennuskoodi
  Asettaa
  Yhteensä
  €111

  Yhteystiedot

   Jatka

   Maksun tiedot

    Lähettämällä tämän lomakkeen suostut meidän Käyttöehtoihin ja Tietosuojaselosteen ehtoihin
    Lähettämällä tämän lomakkeen suostut meidän Käyttöehtoihin ja Tietosuojaselosteen ehtoihin
    TAI
    TAI